ASV'33 Logo

Dringend trainers en leiders voor diverse jeugdteams gezocht!

Beste leden/ouders/verzorgers,

ASV ’33 prijst zich elk jaar gelukkig dat het met de nodige inspanningen lukt om voor bijna alle jeugdteams leiders en trainers te vinden. Inderdaad; bijna alle teams, want elk jaar hebben we wel een aantal zorgpunten om de begeleidingsstaf voor alle teams in te kunnen vullen. Wij zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest om de bezettingsproblemen, zoals hieronder genoemd, op te lossen. Ondanks onze inspanning is dit helaas niet gelukt.

Dit jaar hebben we nog een bezettingsprobleem bij de volgende teams;

JO19-2: 2 trainers voor donderdagavond en 2 leiders voor zaterdag
JO17-1: 1 trainer voor woensdag
JO15-2: 1 trainer voor maandag of woensdag
JO13-2: 1 trainer voor dinsdag en donderdag (1 x per 2 weken) en een medeleider voor zaterdag

(In overleg met de commissie voetbalzaken Jeugd kan een vacature eventueel ook ingevuld worden door meerdere personen)

Indien het ons niet lukt om voldoende begeleiding te vinden voor deze teams kunnen daarmee de trainingen en zelfs de wedstrijden op zaterdag ‘in gevaar komen’.

Bij deze doen wij een dan ook een uiterst beroep op leden en ouders/verzorgers om een bijdrage te leveren aan de begeleiding van deze jeugdteams. Ze verdienen het.

Voor meer informatie over de vacatures voor de teams kunt u contact opnemen met Willian Vlemmings, tel; 0619940002 of mailen naar voetbalzakenjeugd@asv33.nl . Indien u interesse hebt kunt u het beste bellen met Gerjan Beniers, voorzitter van de vrijwilligerscommissie, tel 0615965405 of mailen naar; vrijwilligerscommissie@asv33.nl .

Namens ASV ‘33
Vrijwilligers commissie & commissie voetbalzaken jeugd