ASV'33 Logo

Vrijwilliger van het seizoen

Beste leden en andere belangstellenden,

Omdat we onze vrijwilligers erg dankbaar zijn voor hun inzet zijn wij dit jaar met iets nieuws gekomen: de vrijwilliger van het seizoen verkiezing.
Tot eind 2017 konden alle leden voor deze verkiezing vrijwilligers voordragen. Op de nieuwjaarsreceptie is de top 10 bekend gemaakt. Hieronder willen we deze 10 vrijwilligers graag aan jullie voorstellen.
Na de carnaval kan er gestemd worden op de voor jou ‘vrijwilliger van het seizoen’ en op de vrijwilligers-bedankavond wordt de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt.
We hopen dat jullie onze vrijwilligers net zo dankbaar zijn als wij en allemaal gaan stemmen!

1. Maurice Spetter
Ik ben reeds meer dan 50 jaar vrijwilliger en vanaf 1989 vrijwilliger bij ASV33.
Samen met een groot aantal vrijwilligers, waarvoor ik veel respect heb, proberen wij ASV’33 op een goede manier draaiende te houden.
Op dit moment verzorg op donderdagavond de keeperstraining 09 en 011 en op de dinsdagavond
begeleid ik 07 team 5 en 6. Daarbij ben ik voorzitter van de Laarbeek -United groep.

2. Maurice Manders
Ik ben Maurice Manders, vader van Rens Manders, speler van de huidige D1 van ASV. Rens wist al heel jong dat hij bij voetbal wilde, dus al heel jong liep hij bij de mini’s van ASV rond. Al snel kwam de vraag of hij competitie wilde spelen en daarnaast de vraag of ik toevallig interesse had om daar ‘iets’ in te doen qua begeleiding.
Nu heb ik geen echte voetbalachtergrond (ben in de D1 gestopt bij Stiphout Vooruit), maar ik ben wel gediplomeerd trainer bij tafeltennis (nog steeds lid van ATTC’77 in Aarle-Rixtel). Dus voor ik het wist was ik trainer / coach van de F4. Ik vond het leuk, Rens vond het leuk, dus daarna ben ik betrokken geweest bij de F1, de E1 en nu de D1. Bij elkaar opgeteld dus al weer 7 jaar betrokken bij ASV in de rol van trainer, coach, stukjesschrijver en/of teammanager. Ik doe dit met enorm veel plezier, al is de combinatie van werk en 2x per week op het veld staan voor een training een pittige. Gelukkig is die druk te verdelen over meer schouders (Jeroen, Toin en Stan), zodat we het elke week weer passend krijgen. Ons doel is om de jongens beter te maken, maar daarbij staat het plezier in het spelletje voorop. Ze moeten het leuk vinden om te doen en daarbij zijn we natuurlijk wel heel fanatiek, zoals onze vaste volgers weten….
Enorm bedankt voor de nominatie voor vrijwilliger van het jaar, waarbij ik graag direct mijn collega’s wil betrekken.

3. Pierre Driessen
Mijn naam is Pierre Driessen. Ik ben vrijwilliger bij ASV’33 en ben 40 jaar terreinknecht geweest bij de club. Momenteel doe ik van alles nog, b.v. mede accommodatiebeheer, onderhoud van de velden en het sportpark, enz.

4. Frank Nooijen
Ik ben Frank Nooijen. 32 jaar en geboren en getogen in Aarle-Rixtel. Ik ben inmiddels al 25 jaar lid van ASV’33 maar helaas op vroege leeftijd moeten stoppen met voetballen i.v.m. twee kruisbandblessures.
Ik ben inmiddels al vele jaren actief als vlagger/leider van de lagere elftallen en sinds vorig jaar jeugdwedstrijdsecretaris. Dit jaar ben ik leider van het 1ste elftal en bestuurslid wedstrijdzaken

5. Adri van Rosmalen
Mijn naam is Adri van Rosmalen. Ik ben op dit moment voorzitter, leider en vlagger van de veteranen. Daarnaast ben ik ook nog clubscheidsrechter en lid van de sponsorcommissie

6. Frans Coppens
Ik ben Frans Coppens. Ik ben al 36 jaar betrokken bij de jeugd nevenactiviteiten en organiseer o.a. het kersttoernooi. Daarnaast ben ik stage begeleider

7. Toon Frenken
Ik ben, zoals je weet, Toon Frenken.
Ik ben lid van de VUT club en doe hierbij alle voorkomende werkzaamheden; o.a. onderhoud terreinen, snoeiwerk beplanting rond de velden, geringe en dagelijkse reparaties gebouwen, reparaties hekwerk en netten achter de doelen en ik zorg dat er voldoende benodigdheden en gereedschappen zijn met name qua schilderwerk.

8. Joop Martens
Ik Joop Martens. Bijna 70 jaar en geboren en getogen in Aarle -Rixtel. Ik ben bijna 62 jaar lid van de Voetbalvereniging A.S.V.33.
Ik ben begonnen op 18-jarige leeftijd met het trainen van de jongere jeugd van A.S.V. samen met Henk van Beek (nolle). Daarna op 26-jarige leeftijd begonnen met de K.N.V.B. trainersopleidingen. Na de eerste opleiding nog 1-jaar de toen nog hetende A1 getraind. Daarna begonnen aan mijn trainersloopbaan tot 1993. In 1994 weer teruggekomen bij A.S.V. de jeugd getraind, de A1 B1 C1, en jeugd coördinator tot 2005. Daarna nog 4 seizoenen bij 2 andere verenigingen geweest. Teruggekomen bij A.S.V. als trainer van het 2-de Elftal 2010-2012 en daarna als mensen mij vragen het jaarlijkse Kerstzaalvoetbal toernooi te fluiten En met Koningsdag ook mee te helpen met een van de spelen.
Dit Seizoen ben ik leider van de Jo-19-1 voorheen ook de A1 genoemd.

9. Robbert Mol en Sander van den Waarsenburg
Wij zijn Robbert Mol en Sander van de Waarsenburg, beiden al vanaf onze jeugd, en tot op heden actief lid van ASV’33.
Begin seizoen 2015-2016 hebben wij voor de jeugdafdeling een pedagogisch ondersteuningsplan geschreven waarin wij zelf ook de pedagogisch ondersteuners zijn. Dit is bedoeld om trainers/coaches te ondersteunen bij het omgaan met bijzonder gedrag binnen een jeugdteam. Dit plan is te lezen op de website van ASV’33. Inmiddels zijn we een aantal succesvolle casussen verder en begint het plan steeds meer body te krijgen en zijn we ook actief buiten de club. Het plan staat nog in de kinderschoenen en moet nog groeien maar we zijn blij met de eerste stappen. We willen hiermee ook een voorbeeld zijn voor alle leden en laten zien dat je met wat je in het dagelijks leven doet ook binnen je club iets kunt betekenen.
Verder willen we wel benadrukken dat de andere genomineerden de prijs “vrijwilliger van het jaar” meer toekomt, vooral gezien het feit dat we pas net begonnen zijn en wij relatief minder tijd als vrijwilliger bezig zijn dan de andere toppers op deze nominatielijst. Desalniettemin zijn we uiteraard trots om genomineerd te zijn!

10. Geert Raaijmakers
Geschreven door de vrijwilligerscommissie:
Geert is nu 60 jaar lid van ASV’33 en altijd actief geweest binnen onze vereniging, o.a. als bestuurslid, trainer, leider bij de jeugd en de senioren etc. Daarnaast is hij samen met zijn vrouw Tonnie 10 jaar kantinebeheerder geweest.
Tegenwoordig is Geert consul en daarom dagelijks op het sportpark te vinden om het gras te maaien, lijnen te trekken, de velden bij te houden etc. Ook is hij als trouwe supporter iedere zaterdag en zondag bij ASV te vinden.
Kortom: een echte clubman!!

 

De vrijwilligerscommissie